Akkolade; Flexibiliteit in Zorg
Prins Willem Alexanderlaan 421
7311 SX Apeldoorn
akkolade@flexibiliteitinzorg.nl

Home >> Plezier houden in je werk

Plezier houden in je werk

Misschien breng je wel meer tijd door op je werk dan met je partner. Dan moet je dat werk toch met plezier doen? Het is dus belangrijk dat je daarin investeert.

Als je weet wat je kunt, waar je sterkten en je beperkingen liggen, dan kun je beter en succesvol functioneren. Dan blijft het fijn om te werken.

Wil je weten hoe dit met jou zit en wat jouw verbeterpunten zijn? Doe dan een persoonlijke profiel-analysetest bij Akkolade. Deze test is gebaseerd op het DISC Persolog® Persoonlijkheidsmodel en geeft je waardevolle antwoorden.
Nadat je de test hebt ingevuld, ontvang je van ons een uitgebreide rapportage. Als je dat wilt, geven we (met plezier) een toelichting.

De uitkomsten van de persoonlijke profiel-analysetest geven je inzicht en kunnen je verder helpen in je ontwikkeling als professional. Soms is dat de aanleiding om een nieuwe wending te geven aan jouw loopbaan. Wij begeleiden je hier graag bij.
Afhankelijk van jouw vraag en wensen bieden wij loopbaanbegeleiding; we begeleiden je dan bij het daadwerkelijk realiseren van de veranderingen die jij wenst. Plezier in je werk, dat is mogelijk voor iedereen.

Akkolade helpt je:

  • met een goede bemiddeling;
  • met coaching in jouw ontwikkeling als professional;
  • met het uitbouwen van je kennis: neem deel aan de informatie-avonden van Akkolade met aansprekende thema´s.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Bel mij terug

Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 
 

Bedankt!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Akkolade: Werken bij Akkolade | Cornell: Verpleegkundigen of verzorgenden Intramuraal https://t.co/8S5FLqTueo
25 Aug
Akkolade: Wijkverpleegkundige met visie op shared governance zorg, domotica, zelfsturing en kwaliteit van zorg bij de mensen t…https://t.co/hL9bjJtJRQ
25 Aug